Despre noi

 

M & B Calibr = cu noi în domeniul metrologiei

 

 

Compania noastră, specializată în domeniul instrumentelor de măsurare, a fost fondată în anul 1991. Oferim o gamă completă de servicii în domeniul metrologiei cum ar fi: comercializare și etalonare acreditată a instrumentelor de măsurare, măsurători acreditate în laboratorul nostru și producție de instrumente de măsurare personalizate.

În ceea ce privește sistemul internațional de calitate, începând cu anul 2016, suntem certificați de Bureau Veritas Certification conform SN EN ISO 9001: 2016.

Dispunem de cel mai mare laborator de etalonări acreditat din Europa Centrală, dotat cu echipamente de ultimă generație și oferim servicii de etalonare pentru 12 domenii de măsurători.

Compania noastră are o vastă experiență în domeniul metrologiei și ne extindem constant serviciile oferite. Numărul clienților mulțumiți se întinde din Cehia în Ungaria, Slovacia, Germania, Polonia și Suedia. 

 

Echipa noastră este formată din peste 70 de profesioniști cu experiență, dedicați muncii lor și cu o excelentă orientare în rezolvarea problemelor.

Ne-ar face plăcere să avem și compania dvs. printre partenerii noștri, astfel încât să vă putem oferi servicii sau să preluăm comenzi în viitor. 

 

insz.ro-insize-mbcalibrmbcalibr tym foto 2021

 

 

Înapoi la cumpărături