Despre INSIZE

  

insize-rozdelovac-pr

 

 

INSIZE este un producător mondial de instrumente și aparate de măsură și control cu prezență în 75 de țări, aducând inovații tehnologice. Instrumentele de măsură marca INSIZE reprezintă soluția optimă și fără compromisuri, pentru a satisface chiar și cele mai exigente nevoi.

 

Aparatele de măsură INSIZE mari sau mici vă vor surprinde plăcut prin: calitate înaltă | fiabilitate ridicată | prețuri atractive

 

Marca INSIZE cuprinde un portofoliu complex de instrumente de măsură și control: șublere, șublere pentru măsurarea adâncimii sau a înălțimii, micrometre, ceasuri comparatoare, rugozimetre, durimetre, sisteme de măsurare CNC, aparate optice de măsurare, mașini de măsurat contur, proiectoare de profil, mașini de testare, raportoare, chei dinamometrice, aparate de măsurat grosimea, dinamometre, calibre, cântare, videoendoscoape, dar și accesorii pentru toate acestea, inclusiv suporturi, obiective sau adaptoare.  

 

Compania noastră asigură service complet atât înainte, cât și după vânzare pentru clienții finali, dar și în rețeaua de distribuitori din Europa. 

 

Oferim următoarele servicii:

  • » vânzare și consultanță pentru alegerea aparatului de măsură potrivit
  • » suport tehnic complet
  • » service și reparații pentru toate instrumentele de măsură INSIZE 

 

Producătorul pune mare accent pe service profesional atât înainte, cât și după vânzare, de aceea, aparatele de măsură mari precum durimetrele statice, aparate optice de măsură CNC, șublere pentru măsurarea înălțimii liniare, microscoape de măsurare, proiectoare de profil, mașini de testare și mașini de măsurat contur sunt livrate către clienți cu servicii complete asigurate de tehnicienii noștri. De asemenea, asigurăm și suport tehnic pe o perioadă de minim un an de la achiziție. 

 

Aparatele de măsură mari INSIZE sunt livrate în siguranță de către tehnicienii noștri, care asigură și » Instalarea » Setarea » Optimizarea » Instruirea personalului

 

insize-rozdelovac-pr

Înapoi la cumpărături