Servicii

 

insize-rozdelovac-pr

 

Echipa noastră este organizată cu atenție, astfel încât să putem garanta servicii profesionale, de la consultanță înainte de achiziție, până la asistență tehnică, instalare, instruire pentru operatori și service în cadrul țărilor din Europa. Asigurăm livrare completă de instrumente și aparate de măsură.

Producătorul pune mare accent pe service profesional atât înainte, cât și după vânzare, de aceea, aparatele precum durimetrele statice, aparate optice de măsură CNC, șublere pentru măsurarea înălțimii liniare, microscoape de măsurare, proiectoare de profil, mașini de testare și mașini de măsurat contur trebuie să fie livrate către clienții finali exclusiv prin intermediul rețelei noastre de vânzări.

 

De asemenea, asigurăm suport tehnic pentru aceste aparate de măsură mari.

 1| Asigurăm vânzare și consultanță pentru alegerea aparatului de măsură potrivit
2| Oferim suport tehnic complet
3| Realizăm service și reparații pentru toate instrumentele de măsură INSIZE

  

» Punerea în funcțiune completă a aparatelor de măsurare mari direct la client 

Pentru aparatele de măsură mari există un pachet de servicii, care fie face parte automat din livrare, fie se comandă separat opțional. Acest pachet include activitățile de service după vânzare, asigurate de tehnicienii noștri. Dacă pachetul de servicii face parte automat din livrare sau se comandă separat, în funcție de decizia cumpărătorului, depinde de fiecare aparat în parte și această informație este întotdeauna specificată în descrierea aparatului.

 

Tehnicienii noștri se vor ocupa complet de punerea în funcțiune corectă a aparatului. Asigurăm următoarele:

  • livrare în siguranță direct de către noi către client,
  • instalare profesională a aparatului de măsură,
  • setarea și optimizarea completă a sistemului,
  • instruire detaliată a operatorilor,
  • suport tehnic timp de un an,
  • opțional și etalonare acreditată. 

 

» Consultanță pentru alegerea aparatului de măsură potrivit

Știm că fiecare client al nostru are nevoi specifice și cerințe diverse pentru dispozitivele de măsură. Suntem dispuși să discutăm cu dumneavoastră în detaliu situația și cerințele specifice pentru tehnologia de măsurare și să vă recomandăm cea mai potrivită variantă, care să acopere în mod optim nevoile dumneavoastră de măsurare.

 

insize-rozdelovac-pr

 

» Suport tehnic

În cadrul serviciilor post-vânzare, oferim clienților noștri suport tehnic. Puteți apela la noi pentru a rezolva diverse întrebări tehnice, chiar și în cazurile în care este necesară optimizarea anumitor proceduri tehnice.

Vă stăm la dispoziție în fiecare zi lucrătoare la adresa de e-mail info@insz.ro sau ne puteți contacta telefonic la numărul (+4) 0775 291 134

 

insize-rozdelovac-pr

 

» Etalonare acreditată pentru instrumentele și aparatele de măsură

Vă putem livra dispozitivele de măsură comandate direct cu certificat metrologic acreditat.

Veți economisi astfel timp și bani.

Lăsați etalonarea noilor dumneavoastră dispozitive de măsură în seama experților calificați de la M & B Calibr  și profitați la maximum de colaborarea noastră cu un laborator metrologic acreditat, care se numără printre cele mai bune din domeniu, având o experiență de peste 30 de ani.

 

insize-rozdelovac-pr

 

» Service profesional pentru instrumentele și aparatele de măsură 

Pentru a avea siguranța unei măsurători precise, aparatul de măsură trebuie să fie întreținut în mod corespunzător și cu service profesional. Prin urmare, este necesar să acordați atenția cuvenită îngrijirii sale regulate.

Tehnicienii noștri de service sunt și ei pregătiți să efectueze toate operațiunile necesare. 

Vă stăm la dispoziție în fiecare zi lucrătoare la adresa de e-mail info@insz.ro sau ne puteți contacta telefonic la numărul (+4) 0775 291 134.

 

insize-rozdelovac-pr

 

 

Înapoi la cumpărături